kitdelafelicidad.es

Psalm 35 afrikaans

PSALMS 36 | AFR83 Die Bybel | YouVersion psalm 35 afrikaans
Die Here beskerm die gelowige. n PSALM van Dawid, toe #I Sam. 21:13hy hom kranksinnig gehou het voor Abiméleg en dié hom weggejaag het, sodat #I Sam. 21:14,15; 22:1hy heengegaan het.
Psalms 35 (Afrikaans 1953) - New Christian Bible …
Psalms 35:1 Afrikaans PWL Van Dawid. יהוה, verdedig my saak teen dié wat met my twis; baklei teen dié wat teen my baklei! Psalmet 35:1 Albanian O Zot, përleshu me ata që përleshen me mua; lufto me ata që luftojnë kundër meje. ﺍﻟﻤﺰﺍﻣﻴﺮ 35:1 Arabic: Smith & Van Dyke لداود‎. ‎خاصم يا رب مخاصمي.
Psalms 35 | King James Version | Books of the Bible
Psalms 119:35 - Laat my wandel op die pad van u gebooie, want daarin het ek n behae. (translation: Afrikaans 1953)
Psalm 35 - Psalms for Kids
Laat jou lewe aan die Here oor Van Dawid.Moet jou nie ontstel oor skelmsen jou kwel oor skurke nie, want soos gras vergaan hulle gouen soos groenigheid verdwyn hulle sommer. Vertrou liewer op die H
Psalms 35:28 (Afrikaanse Vertaling 1953)
Psalms 35:28 - En my tong sal u geregtigheid prys, u lof die hele dag deur. (translation: Afrikaanse Vertaling 1953)
Psalm 35 Prayer Points Against Unjust Enemies | PRAYER POINTS
Psalm 35 . Lord protect me. against my enemies. Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese Psalms For Kids are associated with various affiliate marketing programs,
Psalm 35:1 Multilingual: Of David. Contend, O LORD, with
Die goddelose het geen vrees vir God nie. 3 en praat net goed oor homself. Hy is altyd daarop uit om kwaad te doen en om te haat. 4 As hy praat, is dit kwaadwillig en vals; verstandig wees en goed doen bestaan nie vir hom nie. 5 Selfs as hy gaan lê, dink hy net kwaad uit; hy bly op n pad wat nie reg is nie;
Psalms 35 (Afrikaans 1953) - New Christian Bible Study
Hoofstuk 35 n Psalm van Dawid. ‘ HERE, twis met die wat met my twis; bestry die wat my bestry! 2 Gryp die klein skild en die grote, en staan op as my hulp! 3 En trek die spies uit en stuit my vervolgers! Spreek tot my siel: Ek is jou heil! 4 Laat hulle wat my lewe soek, beskaamd staan en in die skande kom; laat hulle wat my ongeluk beraam, agteruitwyk en rooi van skaamte word!
Psalm 35 | Vrye Gereformeerde Kerke in Suid Afrika
A Psalm of David. 35 Plead my cause, O LORD, with them that strive with me: fight against them that fight against me. 2 Take hold of shield and buckler, and stand up for mine help. 3 Draw out also the spear, and stop the way against them that persecute me: say unto my soul, I am thy salvation. 4 Let them be confounded and put to shame that seek after my soul: let them be turned back and brought to …
PSALMS 35 - Afrikaans 1983/1992 (AFR83) - BibleSA
Read Psalms 35 in the Afrikaans 1953 translation. HERE The Lord, in the simplest terms, is love itself expressed as wisdom itself.
PSALMS 37 | AFR83 Die Bybel | YouVersion psalm 35 afrikaans
Psalm 35. 1. Verdedig tog my regsaak, HEER, en laat u hand my vyand keer! Gryp áán die wapens van die stryder: die skild en spies, o my Bevryder! Belet hul optog, tree vooruit om my vervolgers plots te stuit. Sê aan my siel wat op U wag: "Ek is jou heil en veilge krag." 2. Beskaam hul in hul trotse waan, wat wreed my na die lewe staan!
Bible Gateway Psalm 35 :: NIV
Read Psalms 35 in the Afrikaans 1953 translation. HERE The Lord, in the simplest terms, is love itself expressed as wisdom itself.
FREE Online Afrikaans. Psalms Chapter 35:1-28.
Psalm 35 1 Psalm 35 Of David. 1 Contend, O LORD, with those who contend with me; fight against those who fight against me. 2 Take up shield and buckler; arise and come to my aid. 3 Brandish spear and javelin against those who pursue me. Say to my soul, "I am your salvation." 4
PSALMS 35 | AFR53 Die Bybel | YouVersion
Red my kosbare lewe Van Dawid.Behartig my saak teen dié wat my aankla, Here,tree op teen my vyande, gryp die skilde en kom help my. Vat die spies en keer my vervolgers.Laat ek U hoor sê:

afrikaans graad 5

voorbeeld van bedankingsbrief by werk afrikaans

graad 6 afrikaans vraestelle en memorandums

lotto 25 february 2017

lotto 05 april 2017

lottery extreme uk

water parks in cape town

onse vader wat in die hemel is

book review in afrikaans

usain bolt wins 100m